Gebroeders Van Damme   
Passion for Life 
Home Tweedehands Verhuur
 

 

Onderhoud
100% zorgeloos, 0% overbodig
 
   
Menu
 
 
Een goed onderhouden Renault gaat langer mee en blijft langer in topconditie. Om u te begeleiden tijdens de volledige levensduur van uw wagen, bieden wij u een 'sleutel-in-de-hand-oplossing': de forfaits 'Onderhoud op maat'. Kies voor een van onze all-in forfaits. Zo optimaliseert u uw budget en tijd en vermijdt u onaangename verrassingen!
 
 

Ons advies
 
- Om uw wagen zo goed mogelijk te onderhouden en uw veiligheid te behouden, raden wij u aan om de planning zoals aangeduid in het onderhoudsschema te respecteren. U vindt het onderhoudsschema op maat van uw voertuig in uw persoonlijke account op MyRenault.
 
- Als het lichtje op het dashboard gaat branden, brengt u uw auto naar de dichtsbijzijnde Renault-garage. Onze specialisten zijn er om u te helpen. Een regelmatig onderhoud in overeenstemming het onderhoudscontract van uw Renault is uw beste garantie.
 
 
 
 
 
 
Dankzij het advies van uw Renault-verdeler bepaalt u moeiteloos het beste onderhoud voor uw wagen. Wij houden rekening met het gebruik en de leeftijd van uw Renault. Dat is de beste garantie voor een juiste service tegen de beste prijs en gepersonaliseerd advies.
 
 

 

 
Welk onderhoud moet u kiezen voor uw auto?
 
Dankzij het advies van uw Renault-verdeler bepaalt u moeiteloos het beste onderhoud voor uw wagen.
 
Wij houden rekening met het gebruik en de leeftijd van uw Renault.
 
Dat is de beste garantie voor een juiste service tegen de beste prijs en gepersonaliseerd advies.

 

 

 
Olieverversing
 
Een regelmatige olieverversing is vereist om ervoor te zorgen dat de motor van uw Renault gedurende lange tijd zijn prestaties kan behouden.
 
Ons forfait Olieverversing omvat het vervangen van de olie, de oliefilter, 9 cruciale controlepunten, controle en bijvullen van de remvloeistof en van de stuurbekrachtiging.

 

 

 
Onderhoud Renault
 
Voor een volledige controle en onderhoudsbeurt van uw wagen kiest u het forfait Onderhoud Renault.
 
Dit forfait omvat alle controles uit het onderhoudsforfait Budget, alle Renault-controlepunten, de controle en het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof en een elektronische diagnose van uw wagen.

 

 
 

 

Controlepunten
 
Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Bij een onderhoud worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, batterij, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. Vloeistoffen bijgevuld en de olie en de filters worden ververst /vervangen.
 
 
 
 
 
Motor en chassis Verlichting Vloeistofniveau's
     
- Staat van de remblokken - Dim- en grootlichten - Oliepeil
- Staat van de remschijven - Parkeerlichten - Remvloeistof
- Dichting van het remcircuit - Remlichten - Ruitensproeiervloeistof
- Dichting versnellingsbak - Mistlichten - Stuurbekrachtigingspeil
- Staat van de schokdempers - Achteruitrijlichten - Lading batterij
- Staat van de uitlaat - Interieurverlichting  
- Staat van de banden (slijtage,spanning,...) - Nummerplaatverlichting  

 

 
@ Gebroeders Van Damme 2020 © All Rights Reserved. BTW BE.0447.812.970 Privacyverklaring Cookies
  Desktop page - V1.0.2