Gebroeders Van Damme N.V.
Passion for life
053/77.52.30 Open tot 19.00  

 

 

 

 

 

 
 
Twingo 
Go everywhere, Go anywhere 
     
 
Dankzij het innovatieve radiatorrooster en zijn sprankelende uitstraling, krijgt de Renault TWINGO een moderne en optimistische look. Laat u verleiden! 
 
   
 
 
Clio 
Volg de verleiding 
     
 
U wordt er meteen verliefd op. Sensueel en expressief design dat u in grote mate kunt personaliseren. Elegantie troef. Neem plaats, ontdek het stijlvolle interieur, ervaar echt rijplezier. 
 
   
 
 
Clio Grandtour 
Meer ruimte voor passie 
     
 
Onweerstaanbaar vanaf de eerste blik. Sensueel en expressief design dat u in grote mate kunt personaliseren. Elegantie troef. Neem plaats, ontdek het stijlvolle interieur, ervaar echt rijplezier. 
 
   
 
 
Captur 
Leef en beleef 
     
 
Als trendy en personaliseerbare cross-over vindt de nieuwe Renault CAPTUR zichzelf opnieuw uit om aan uw behoeften te voldoen. 
 
   
 
 
Kangoo 
De ludospace voor veeleisende gezinnen 
     
 
zorgeloos op reis 
 
   
 
 
Megane 
Maak je passie wakker 
     
 
Laat u verleiden door het dynamische design van de Renault MEGANE. De signature LED-lichten vooraan en achteraan doen alle hoofden draaien. 
 
   
 
 
Megane Grandtour 
Onze technologie, uw succes 
     
 
Versterkte onderbouw, sensuele lijnen, krachtige rondingen... Renault MEGANE Grandtour heeft personaliteit en is een echte blikvanger! 
 
   
 
 
Scenic 
De familie auto, de nieuwe generatie 
     
 
Wie beweert dat een monovolume en sensualiteit niet samengaan? De Nieuwe Renault SCENIC gaat resoluut voor een fraai nieuw design met 20"-grote banden, een diepe voorruit, een nooit eerder geziene lijn en exclusieve signature lichten. 
 
   
 
 
Scenic Grandtour 
Aerodynamica, elegantie, met 7 zetels 
     
 
Omdat ook grote gezinnen recht hebben op design, werd de Renault Grand SCENIC in een nieuw jasje gestoken. Laat u verleiden door zijn aerodynamische en elegante stijl. 
 
   
 
 
Kadjar 
Leef sterker 
     
 
Verander van decor, beleef nieuwe ervaringen... Dankzij zijn hoge grondspeling en zijn 3 soorten aandrijving - 4x4, 4x2 Extended Grip en 4x2 - neemt Renault KADJAR u mee naar nieuwe horizonten. Welkom in de wereld van de crossover! 
 
   
 
 
Talisman 
Beheers de weg 
     
 
Dynamische lijnen met gechromeerde omlijsting. Een voorkant met duidelijke stijl. High-tech kenmerkende verlichting... De Renault TALISMAN valt op dankzij haar uitzonderlijke elegantie. 
 
   
 
 
Talisman Grandtour 
Beheers de weg 
     
 
De dynamische en moderne Renault TALISMAN Grandtour, met slank silhouet, nodigt u uit om in te stappen. 
 
   
 
 
Espace 
De tijd is van jou 
     
 
Bijzondere lijnen, krachtige rondingen, een robuust en flexibel design? Renault ESPACE bevestigt zijn crossover-karakter en belichaamt meer dan ooit elegantie en stijl. Welkom in een wereld vol sensaties! 
 
   
 
 
Trafic Passenger 
Rij met plezier 
     
 
Geniet van de ruimte aan boord van uw Renault TRAFIC Combi Passenger. De polyvalente inrichting voldoet aan al uw behoeftes. 
 
   
 
 
Koleos 
Take the alternative road 
     
 
Gespierd silhouet, robuuste voorkant, LED Pure Vision lichtsignatuur, trendy lijnen met chroomaccenten, ... De nieuwe Renault KOLEOS gaat niet ongemerkt voorbij. Ga uw weg met een gerust gemoed.  
 
   

 

 
 
 
Kangoo Express 
Op maat gemaakt voor veeleisende professionals 
     
 
Renault KANGOO Express, dat is ook een uitgebreid gamma en tal van praktische uitrustingen. Uw professionele ritten waren nog nooit zo comfortabel! 
 
   
 
 
Trafic 
Bespaar tijd 
     
 
Profiteer maximaal van uw ruime Renault TRAFIC. We bieden u de beste laadoplossingen aan om in te spelen op de behoeften van uw activiteit. 
 
   
 
 
Master 
Geniet van de dynamische lijnen 
     
 
Laat u verleiden door de nieuwe stijl van Renault MASTER. Onze designers hebben het lijnenspel een modern jasje aangemeten voor een nog dynamischere look.  
 
   
 
 
Master OpenTransport 
Een model voor u, ongeacht uw behoeften 
     
 
De Renault MASTER is uitgerust met een ESp trajectcontrolesysteem van de nieuwste generatie, Extended Grip voor een geoptimaliseerde stabiliteit en aanpasbare laadcontrole voor zorgeloos transport. 
 
   
 
 
Master Combi 
Flexibel en comfortabel 
     
 
Verenig een hoog koppel in de lage toerentallen, een verbeterd vermogen en rijplezier met de Twin Turbo-technologie van uw dieselmotor. 
 
   

 

 
 
 
Twizy 
Beleef plezier 
     
 
Verplaats u op een andere manier! Renault TWIZY is de ideale wagen voor al uw verplaatsingen in de stad. Ontdek haar innovatieve design en futuristische look.  
 
   
 
 
Zoe 
Gewoonweg revolutionair 
     
 
De nieuwe Renault ZOE is de eerste elektrische wagen voor het grote publiek dat u een autonomie van 400 km NEDC (Europese norm voor de meting van het verbruik) biedt 
 
   
 
 
Kangoo Z.E. 
Maak gebruik van onze kant en klare oplossingen 
     
 
Geef blijk van uw respect voor het milieu achter het stuur van de Renault KANGOO Z.E. De krachtige lijnen zullen u in een oogwenk verleiden. 
 
   

 

 
Links      
         
Facebook - Gebr. Van Damme N.V.
Renault.be
Youtube - Renault Benelux
     

 

 
@     Gebroeders Van Damme N.V. © 2017. All Rights Reserved. Wettelijke vermeldingen Cookies